Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Romintercom Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Inchirieri avioane, Air Taxi, sejururi
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Bilete avion, sejururi, air taxi, inchirieri avioane, rezervari hotel, transport persoane, ca si agentie de turism, oferim consultanta in domeniu, transport Cluj-Budapesta (Aeroport) regulat, rent a car, portal turism.

Un avion privat iti ofera libertatea si posibilitatea de a-ti controla timpul. Calatoresti conform propriului orar, eviti cozile la imbarcare si procedurile legate de formalitatile vamale, de bagaje si ajungi la destinatie odihnit si gata sa-ti incepi activitatile zilnice.

- La bordul fiecarei aeronave: bauturile si mincarea preferata, ziare, reviste si program de divertisment (muzica, filme etc).
Echipa are legaturi cu unele dintre cele mai prestigioase hoteluri si restaurante, astfel ca la bord iti poate oferi cea mai inedita experienta culinara.

Fie ca doriti sa achizitionati bilete de avion; sa inchiriati automobile si avioane in scop de afaceri sau pentru petrecerea timpului liber; sa faceti rezervari la hotel; sa va asigurati ca veti avea un loc in parcarea aeroportului, pentru orice perioada de timp; sa aflati informatii despre zboruri, vize, reprezentatiile Romaniei in strainatate (ambasade, consulate), asigurari medicale si alte informatii utile in turism; sa gasiti o agentie de turism in orasul Dumneavoastra; sa rasfoiti Catalogul Agentiilor de Turism sau sa va promovati propria afacere in turism… indiferent care din aceste servicii va sunt necesare, FlyNow va poate ajuta.

Indiferent daca dispuneti de un buget limitat sau va intereseaza doar serviciile de cinci stele, anii nostri de experienta, reteaua de agentii cu care colaboram, precum si preturile avantajoase au facut din FlyNow o alegere optima pentru Dumneavoastra.

Noi stim cat timp va rapesc si cat de incurcate pot fi pregatirile de vacanta si ce inseamna a avea un personal motivat, experimentat si plin de solicitudine care sa va ajute in orice detaliu al excursiei Dumneavoastra. Va putem crea un minunat pachet de vacanta dupa planul care se potriveste cel mai bine nevoilor si intereselor Dumneavoastra.

rin FlyNow puteti cumpara bilete de avion, printre altele, la urmatoarele companii aeriene: Aeroflot, Air Dolomiti, Air Europa, Air France, Alitalia, Alpi Eagles, American Airlines, Austrian Airlines, Blue Air, British Airways, Carpatair, Clickair, Czech Airlines, Easy Jet, Emirates, Futura, KLM, Lufthansa, Malev, My Air, Nouvelair, Olympic Airways, Qatar Airways, Sky Europe, Swiss Airlines, Tarom, Tunisair, Turkish Airlines, Wind Jet, Wizz Air.
Din Gura in Gura